Locaderm Krem Vajinaya Sürülür Mü? Ne İçin Kullanılır?

Locaderm Krem Vajinaya Sürülür Mü? Ne İçin Kullanılır?
Locaderm Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Locoderm krem, özellikle genital bölgeye sürülmez. Etken maddeleri düşünüldüğünde kadınların özellikle adet dönemlerinde bu kremi vajinalarına sürmesi hiç uygun değildir. Fakat normal bir zamanda cilt probleminin yaşanması durumunda ilacın genital bölgeye çok çok az bir miktarda sürülmesi uygun görülmektedir. Fakat yine de bu bölge için özel kremler bulunmaktadır. Onları kullanmak daha mantıklı olacaktır.

Özellikle bu kremler için bu bölgeler hassas olarak tanımlanmaktadır. Bu yüzden dikkatli olmak ve özen göstermek gerekmektedir. Ancak bu kremin bir cilt bir problemini çok çok hızlı bir şekilde çözdüğü bilindiğinden kullanmak istediğinizde doktora başvurarak hareket etmek en doğrusu olacaktır.

Locaderm Krem Ne İçin Kullanılır?

Locaderm krem, genelde belirli bir cilt rahatsızlığı yaşandığında görülen kaşıntı, kızarıklık gibi durumların yanı sıra deri üzerindeki pullanmalar için de kullanılmaktadır. Deri üzerinde bir koruma oluşturarak durumun bir an önce düzelmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda doktor önerisi olmadan kullanılmaması gerekmektedir. Aynı zamanda doktora başvurarak detaylı bilgi almak mümkündür.

Locaderm Krem Nerelere Sürülür?

Locoderm krem, yüzde, omuzda, sırtta bel-kol ve bacakta, ayakta ve uygun durumlarda genital bölgede kullanılmaktadır. Aynı zamanda kesinlikle ağız içi, dudaklar, kulak içi ve göz gibi noktalarda kullanılmamalıdır. Kullanım bölgelerinde oldukça etkili olan bu krem, sıkıntının giderilmesi için çok etkilidir ve reçete ile almak gerekmektedir.

İlginizi Çekebilir: Dermabel Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Locaderm Krem Yan Etkileri Nelerdir?

Locoderm krem çok ciddi, ciddi ve hafif olmak üzere üç bölümde toplanmaktadır. Bu yan etkileri kremi kullanmadan önce bilmek oldukça önemlidir. Bunlardan özellikle ciddi yan etkiler ile karşılaşırsanız kesinlikle bir an önce doktora başvurmanız gerekmektedir.

Çok ciddi şekilde oluşan yan etkiler

  • Nefes almada zorluk yaşanması,
  • Yüzde, ağızda ve boğazda şişme oluşması,
  • Göğüste sıkışıklık ve hırıltı durumunun yaşanması,
  • Şoka neden olan kan basıncında ani bir düşme

Ciddi görünen yan etkiler

  • Göz içi basınç artışına bağlı bir şekilde yaşanabilen katarakt riski

Hafif olan yan etkiler

  • Ciltte döküntü oluşması ve sivilce ve iltihap olması,
  • Aşırı kıllanma olması (hipertrikoz),
  • Deri inflamasyonu (dermatit)
  • Deride kan damlarının genişlemesi
  • Deride geçici yanma hissi oluşması ve kaşıntı

İlginizi Çekebilir: Dermotave Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Yorum Yap